Klantendag

√ Altijd varen
AANBIEDING

 

99,⁹⁹ All-in

Vrijblijvende informatie aanvragen
Geef je over aan het spel van de wind, water, spierkracht en de honderden vierkanten meters zeilen. Aan boord van het schip van jou keuze word je begeleid door ervaren schippers die je graag laten meedelen…..
Borrelhapjes barbecue / visbakken en haring
Onbeperkte consumptie + scheepsborrel
Huur schip en catering
Op elke botter kunnen 12 personen
Per botter zijn er 2 schippers aanwezig
Botter ligplaats is de oude haven in Spakenburg
Parkeren geen probleem, 400 gratis parkeerplaatsen

Omschrijving

Geef je over aan het spel van wind, water, spierkracht en de honderden vierkante meters zeilen.. Aan boord van het schip van jouw keuze word je begeleid door ervaren schippers die je graag laten meedelen in hun beleving. Iedereen, man en vrouw, is welkom mee aan te pakken. Taken volop, kun jij goed samenwerken in een team, of heb je scherpe ogen en concentratie? Ben je snel of sterk of goed in het motiveren van groepen? Voor allemaal is er een passende taak te vervullen.

Het programma
09.30 – 10.15 Ontvangst met koffie en gebak

10.15  Uitleg door de schipper over het programma van die dag. Tevens wordt er een korte uitleg gegeven over de werkwijze en de historie op het schip, zodat u naar hartelust mee kunt zeilen.

10.25 Trossen los, samen met de gelegenheidsbemanning worden de zeilen gehesen voor het eerste deel van de tocht.

11.15 Het wijde water ligt voor de boeg van het schip.De rust en het eindeloze uitzicht zorgen voor een speciale sfeer.

12.30 Aanleggen op een onbewoond eiland

13.00 Vervolg Zeiltocht

16.30 Aankomst in de haven. U wordt ontvangen met een borrel en er is gelegenheid om nog even na te praten van deze heerlijke dag

16.30 Begin van het barbecue in ons restaurant en/of het op traditionele wijze visbakken aan boord van onze schepen in de haven.

18.00 Afsluiting van de dag

Prijs € 94,99 per persoon exclusief btw (All-in)

Inclusief: huur schip en catering,haring,borrelhapjes, barbecue en/of visbakken, onbeperkt consumpties, servicekosten en schippersborrel.